Söndagslistan

Söndagslistan vecka 10

Godmorgon!

Såg du mellon igår? Det var ju inte ett dugg otippat att Loreen skulle vinna. Men jag tyckte lite synd om killen som sjöng låten ”royals”. Av svenska folket fick han bara röster som motsvarade ett poäng. Så dålig tyckte jag inte att han var. Ida blev lite besviken över att inte Theoz vann. Hon gillar verkligen honom så vi får nog hålla utkik om han kommer till våra krokar framöver.

Känsla: Jag har varit så fruktansvärt trött. Min energinivå har varit någonstans nere i skosulorna. Men jag har kämpat på och prioriterat vila när jag varit ledig.

Väder: Vintern har kommit tillbaka med ett rejält snöoväder i början av veckan och minusgraderna har hållt i sig.

Insikt: När man har mycket kunskap i ett område måste man också vara ödmjuk…. Ödmjuk inför att man trots det inte kan allt och ödmjuk inför att inte slänga kunskapen i ansiktet på folk runt omkring. Man behöver inte hävda sig själv hela tiden.

Klantigaste: Att jag slog i huvudet i bilkarmen på en av bilarna som vi provkörde. Jag har fått en rejäl bula…..

Köp: Vi har köpt en bil, en ford fiesta och den ska hämtas på fredag. Vår chevrolet sjunger verkligen på sista versen sett till antal mil och om det är värt att lägga ner så mycket mer pengar i den. Men det var inte ett lätt beslut att välja att byta bort vår blåa bil. Vi är de enda ägarna och köpte bilen helt ny.

Träning: Den här veckan har jag inte velat pressa kroppen med träning. Jag har prioriterat vila då jag verkligen känt att det är det som kroppen behöver. Jag hoppas på en betydligt piggare vecka som kommer.
Måndag: En timme pilates med Linnea.

Tisdag: Vila

Onsdag: Vila

Torsdag: En timme pilates i Mjölby

Fredag: Vila

Lördag: Min match blev inställd. Jag gick 400 steg igår. Säger ju lite om min energinivå…..
Söndag: Planen är att döma fotboll som assisterande.

Bilder från veckan:

Dagens wordpressfråga är:

Vart skulle du åka på en shoppingrunda?

Ingenstans faktiskt. Jag har inget intresse av att bränna pengar på en massa saker som jag ändå inte behöver. Skulle möjligtvis vara kläder från Stronger. Men det finns på nätet.

Veckans länk: ”Foliehattarna” anklagas för att vilja skrämmas med all fakta som läggs fram. Men vem är det som skräms egentligen? ”Brittiska covidplanerna: Skräm brallorna av dom”

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Söndagslistan vecka 10

  1. Ibland så behöver kroppen vila och tid till att tanka ny energi.
    Grattis till ert bilköp.
    Ha en fortsatt bra söndag.
    Carin

Lämna ett svar