Söndagslistan

Söndagslistan vecka 20

Känsla: Trött och nedstämd. Jag är trött på att vara trött….. I natt har jag iallafall sovit bra och tog sovmorgon så just idag känner jag mig ändå skapligt pigg. Jag behöver semester! Räknade på det häromdagen, jag har 12 pass kvar, varav sex av dom är nätter. De sista två veckorna innan jag går jobbar jag bara fyra nätter. Så det blir snart lugnare.

Väder: Jag har haft sommarkänsla. Men igår och i förrgår bjöds det på riktigt kalla vindar. Idag ser det fint ut.

Reflektion: Jag tror det är bra att vara lite naturligt skeptisk och inte köpa allt som vi får kastade mot oss med hull och hår. Att blint lita på ”överheten” tror jag är ett stort misstag.

Bilder från veckan:

Mina positiva från veckan:

  • Jag kom in på utbildningen som jag sökt. Tacka ja eller inte är nu frågan.
  • Jag kände mig inte bra på matchen igår men fick beröm av ena tränaren som tyckte att jag var en av de bättre domarna som de haft i år. Det blev jag glad över.
  • Foten har hållit sig stabil.
  • Sol och värme nästan hela veckan!
  • Grillkvällen med J och E. Så roligt och mysigt att ses igen.

Frustrerande: Att ha ont. Känns som att jag alltid har ont någonstans. Den här veckan har det varit min vänstra fot. Har funderat en hel del om foten är överbelastad eller vad det är frågan om. Igår fick jag ta en extra match då domaren blev sjuk på morgonen. Resultatet: mindre ont än vad jag hade i början på veckan. Appropå att döma med smärta, jag tror aldrig att jag dömt en match utan att inte ha ont någonstans. Det vet jag att jag inte är ensam om. Så länge det jag tränar inte gör att jag får mer ont så tränar jag. Jag går aldrig längre än till smärtgränsen.

Craving: Vaniljkeso med banan på. Köper inte keso så ofta eftersom jag tycker det är lite dyrt men den här veckan var jag så sugen. Får dock ont i magen av keso men det var det värt.

Fundering: Kan infektionen med apkoppor möjligen vara planerad? Om det kan du läsa mer om HÄR.

Träning: Dömde match i måndags, körde styrka för överkropp igår och iförrgår körde jag styrka för benen och hottade till övningarna med gummiband. Igår dömde jag en pojkar 17-match. Det var en riktigt tuff match där jag hade lite att bita i. Idag ska jag döma pojkar 15 i Åtvidaberg.

En läsvärd artikel: Den är på engelska och lite klurig men helt klart läsvärd.

SARS-CoV-2 vaccination diversifies the CD4+ spike-reactive T cell repertoire in patients with prior SARS-CoV-2 infection

Veckans outfits:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 20

  1. Så trevligt med grillkväll. Vi har det blåsigt, så man vågar inte riktigt tända någon, men jag har köpt liquid smoke, så ska nog testa våran elgrill snart!! 😀

    1. Jag vågar inte heller grilla när det blåser. Ett år när det regnade ställde jag mig under taket faktiskt med grillen. Det funkade ju det med.

Lämna ett svar