Söndagslistan

Söndagslistan vecka 39

Idag är det första oktober, det var ju nyss sommar och semester…. Första oktober är väl att anse som höst. Men jag har ingen höstkänsla längre, går fortfarande barbent på jobbet. Jag har jobbat hela helgen så nu har två dagar ledigt. ”Ledigt” får man väl skriva för jag är inte ledig helt. Måste ju plugga. Förra terminen så hade jag tidig praktik och kunde därför blir klar relativt tidigt med mina inlämningsuppgifter och sedan fokusera på tentan. Riktigt så kommer det inte se ut den här terminen för sista praktiken kommer göras efter att tentan är skriven.

Känsla: Det är sådan skillnad på mitt mående nu när jag kan springa igen. Det är bara att konstatera att jag behöver min löpning och min pilates. Kombon är den bästa.
Väder: Trots att det har varit slutet på september har jag gått barbent. Lite kyligt har det såklart varit på morgnarna men sedan har det blivit fint.

Träning: Det har blivit två löppass och så dömde jag en fotbollsmatch igår. Hade jobbig motvind åt ena hållet men blev desto bättre träning då….. Jag har även fokuserat en hel del på rörlighet i rygg och höfter. Lite pilates har det blivit också.

Mina positiva från veckan:

  • Jag börjar känna igen mig själv. Är inte lika nedstämd längre som jag var där ett tag.
  • Det gör inte lika ont i mina höfter längre.
  • Jag är glad över att jag kan löpträna igen.
  • Har fått tid på vårdcentralen men först om två veckor.

Veckans bilder:

Veckans länk: Är det dags att återkalla vår natoansökan? Ja det kan man tvista om. HÄR kan du läsa en intressant debattartikel.

Veckans låt:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Söndagslistan vecka 39

Lämna ett svar