Söndagslistan

Söndagslistan vecka 44

Usch i natt har jag verkligen inte sovit bra. Känner mig lite trött och sliten. Eller det har jag gjort hela veckan och inte blev det bättre av att jag blev förkyld. Fortfarande ingen feber så nu tror jag att kroppen kommer klara av förkylningen utan att behöva dra på med feber också. Så skönt ju! Jag har precis varit iväg och skjutsat Samuel till stationen, stannade även på dollarstore och köpte nytt schampoo. Det som funkar bäst till Idas hår är fructis och på dollarstore finns det till bra pris. Sitter nu och funderar på vad jag ska laga för mat. Känns som en bra dag för falukorv och potatismos. Ja, så får det bli. Men först veckans söndagslista.

Känsla: Jag känner mig väldigt trött och sliten. Men jag har varit glad över att ha haft Samuel hemma hela veckan.
Väder: Det har verkligen varit riktigt novemberväder.

Träning: Målsättningen var att få till ett pass iallafall. Lyckades jag med det? Om en promenad i skogen med Rickard igår gills så absolut. Men någon löpning har det inte blivit eftersom jag blev förkyld.

Mina positiva från veckan:

 • jag har fått iväg min sista uppgifter.
 • hade en så mysig eftermiddag hos mina föräldrar med barnen och Marcus. Rickard fick lite hastigt och lustigt ta hand om personalmötet. Mamma bjöd på sin goda lasagne och vi alla åt som hästar.
 • satt och spelade monopol hela familjen en kväll. Jag blev bankrutt först men det var roligt ändå.
 • blev glad över att en person på praktiken tyckte att jag skulle komma och jobba där efter utbildningen.

Bilder från veckan:

Veckans länkar:

 • TV4 är i blåsvädret på grund av en tystnadskultur och censur. En nyhetskanal ska helt klart vara opartisk!
 • Att få läsa om att min gamla arbetsplats rankas som ett av Sveriges bästa äldreboenden gör mig väldigt glad. Men jag kan intyga att det är en riktigt bra arbetsplats. Jag jobbade där i tolv år.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 44

 1. Jag handlar också schampo och balsam på DollarStore. Det är så prisvärt och ibland även större förpackningar än vad vanliga butiker har. Och dessa saker går ju åt här hemma med 4 tjejer under samma tak!

  Jag hoppas att din förkylning blir bättre så du är på benen som vanligt snart. Verkar vara många som blir sjuka nu igen och flertalet i Covid. Men vaccinationen verkar ha gjort det väldigt milt för många som tur är!

 2. Jag är också trött idag, men det beror på att jag hämtade hem Freja från discot mitt i natten… Jag håller tummarna för att jag slipper bli förkyld! Krya på dig!
  Hahaha – jag brukar åka ut först i monopol jag med, men det kan vara för att jag inte tycker det är så kul.
  Kul att de skulle vilja ha tillbaka dig på praktikplatsen – det är riktigt bra betyg😊.

Lämna ett svar