Min vardag

Fjärde november

Jag har ingen feber iallafall men känner mig inte så jättekatig. Försöker plugga men disciplinen är väl sådär. Idag har jag försökt att fokusera på att repetera kring respiratorn. Det finns så mycket att lära sig kring den och så mycket som jag inte kan. Berättade jag det att en av undersköterskorna på praktiken faktiskt tyckte att jag skulle komma tillbaka och jobba hos dom. Det blev jag väldigt glad över. Det är det bästa omdöme man kan få som student tycker jag.

Idag gick årets upplaga av Jätten Bule-löpet. Kändes jättekonstigt att inte vara där för vi har sprungit loppet varje år sedan 2016 (något sådant ialallafall) med avbrott under pandemin då såklart. Det får bli nästa år istället och då vill jag vara i god fysisk form igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Fjärde november

Lämna ett svar