Söndagslistan

Söndagslistan vecka 47

Känsla: Det har inte känts något särskilt att fylla fyrtio, allting känns som vanligt. Är det inte lite hypat det här med födelsedagar? Jag är trött på att läsa till tentan men det känns verkligen som att jag är inne i sluttampen nu så det är bara att bita ihop. Annars dominera känslan av besvikelse kring en sak. Jag kunde inte sova i natt då jag bara vaknade hela tiden och grubblade. Jag får tänka att jag verkligen försökte och gjorde mitt bästa men det räckte inte hela vägen.

Träning:

 • Måndag: 20 minuter på crosstrainern och sedan några styrkeövningar där fokus låg på ben och armar.
 • Tisdag: 40 minuters promenad.
 • Onsdag: Tabataintervaller på crosstrainern och sedan några hopprepsintervaller.
 • Torsdag: Vila
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Vila:
 • Söndag: Planen är att springa något.

Några tankar som uppkommit under veckan:

 • Misslyckades fullständigt med att driva igenom en viktig sak.
 • Funderat kring det faktum vad som får människor att tacka ja till en sak och sedan när det gäller backa från sitt beslut. Varför säger man ja om man egentligen inte vill? Det blir bara en massa falska förhoppningar och sårade känslor.
 • Varför är det bara det som syns utåt som uppmärksammas och då också gör att folk tar för givet att ingen annan gör något?

Veckan i bilder:

Mina positiva från veckan:

 • veckan startade med att jag fyllde fyrtio. Det firades med att Rickard fixade födelsedagsfrukost, jag fick presenter och så åkte vi på utflykt tillsammans till Stora Hammarsundet. Stort tack för grattishälsningarna jag fått på bloggen. Det har jag alldeles glömt bort att skriva.
 • helt okej träningsvecka. ’
 • jag ser ändå slutet på på den här terminen. Jag har fem pass kvar på praktiken och tentan. Sedan är den här terminens alla måsten gjorde.

Konstaterande: Vi hade årsmöte med domarklubben igår på Strandgatan här i stan. Den här gången testade jag deras halloumiburgare med tryffelmajo och pommes. Och nej, den burgaren är inte heller god. Jag skulle inte betala för att äta där då jag blir så besviken på maten varje gång. Vi ska dit med jobbet i början på december så då blir det ett besök till där.

Veckans haha:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 47

 1. Fyrtiokriser har jag som jag skrev tidigare aldrig hört talas om. Håller helt med dig – födelsedagar precis som högtider och bemärkelsedagar är totalt överreklamerade. Har slutat fira dom för år och dag sedan.

  Sedan pratade min bästis Yvonne och jag idag om samma sak som du tar upp i din lista ”att tacka ja till en sak och sedan backa”. Hon råkade ut för samma sak idag och ylade av sig. Jag konstaterade bara iskallt: ”det är tyvärr en typisk kvinnogrej, män skulle inte göra det”. Så nu hoppas jag bara att du inte bevisar motsatsen – att det var en man som backade…

 2. Den känslan kan jag känna igen och jag är en mästare på att grubbla på sådana saker. Samtidigt så försöker jag jobba med mig själv och lära mig att släppa. Ibland går det bra, ibland mindre bra…

Lämna ett svar