Personligt

Jag misslyckades totalt….

… Och jag har så svårt att släppa det. Det värsta är att en person blev så ledsen och det känns verkligen som att det är mitt fel. Mitt fel för att jag inte hittade rätt ord eller kunde motivera ett val på ett riktigt bra sätt. Hur jag inte kunde övertyga gruppen och med det misslyckades. Jag har tidigare skrivit om hur jag ofta kan komma på rätt saker att säga när det är försent. Så blev det i det här fallet.
Men inte nog med att jag inte hittade rätt ord, jag är så besviken på en annan person som är så fruktansvärt falsk. Varför säga ja när man inte vill, varför inge falska förhoppningar att saker och ting kommer gå på ett visst sätt. Ett nej direkt hade varit betydligt bättre. Hur ska man kunna arbeta mot samma mål efter en sån här grej. När man upplever att förtroendet är skadat i grunden och man inte får cred för all den tid och allt det arbete man har lagt ner. Det blev en sådan sur soppa av alltihop att jag just nu känner att jag aldrig mer vill vara en del av just det sammanhanget.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Jag misslyckades totalt….

  1. Åh, du har fyllt år! Stort Grattis i efterskott!
    Sen verkar det vara en trist ”soppa” du har hamnat i, hoppas det löser sig på bästa sätt!
    Håller tummarna för att du får en bra vecka trots allt!

Lämna ett svar