Söndagslistan

Söndagslistan vecka 49

Då var det söndag igen och jag har en dag framför mig på jobbet. Veckorna bara springer förbi och jag kikar in här för att lägga upp min söndagslista. Veckan har präglats av skola och många tankar.

Känsla: Stress och ångest. Det har varit för mycket alltså. Och tentan gick inte alls som jag tänkt mig. Men det är bara att ta nya tag.

Väder: Snöigt och vackert men i helgen har snön börjat töa bort.

Cravings: Jag fick en tobleronekalender av Rickard och nu vill jag käka toblerone varje dag. Jag är uppenbarligen lättpåverkad…. 😛

Träning: Jag har sprungit backintervaller, lufsat tre kilometer och kört ett långpass på crosstrainern. Lite stretch har det också blivit. Jag fick en fråga om jag kan tipsa om bra övningar och det har jag planerat in till veckan som kommer.

Mina positiva från veckan:

  • check på terminstenta. Det är skönt att vara klar även om det inte gick som jag tänkt mig. Tänker försöka utgå från att jag är godkänd tills jag hör något annat. Att oroa mig innan jag vet tar bara onödig energi.
  • läraren godkände min idé på examensarbete.
  • julfesten med jobbet var väldigt trevlig.
  • det var skoj att träffa mina klasskamrater igen. Vi har det alltid väldigt trevligt tillsammans.
  • jag har fortsatt att fundera över frågeställning och jag tror att jag har en bra ingång.

Något konstigt som jag inte berättat om: När jag var på kirurgen så kände jag en hand på axeln men det var ingen där. En annan dag så såg jag en skugga men min kollega såg ingenting.

Köp: Jag villhövde absolut en ny röd julklänning. Den ovan är från bubbleroom och nedsatt i pris så det fick bli ett klick. Hoppas på att den kommer passa. Julklapparna till pojkarna är också klara. Ida önskar sig pysselgrejer vilket också fixades i veckan.

Veckans bilder:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar