Min vardag

Stärkta vita skjortor

För några år sedan klippte Rickard ner fläderbusken, det var bara stubben kvar. Men vad ska man säga, den har tagit sig rejält. Älskar doften av fläder, älskar de där svarta krypen mindre. Undrar vad det är som drar till sig lössen. Min teori är att det är doften. Men jag vet inte.

Jag och Rickard har startat dagen med att ta en kort morgonpromenad. Det var skönt att komma ut en sväng men jag hade ont i både höfter, fötter och på det träningsvärk i överkropp efter träningspasset häromdagen. Passar bra för efter barnens avslutningar blir det en liten roadtrip. Med morgonpromenad alltså, inte värken. Den är bara onödig. Roadtripen kommer garanterat späda på värken i kroppen. För en gång skull så fick jag ta en skolavslutningsbild på barnen. De är så fina, men det fattas ett barn på bilden. Jag har fortfarande inte vant mig vid att Samuel är vuxen och flyttat hemifrån. Hur hände det? Jag menar, jag är ju inte en dag äldre än 25…. 😛

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Stärkta vita skjortor

 1. Vilken fin fläderbuske. Såna finns inte här uppe. (jag har då inte sett nån)
  Fin bild på barnen – det är ju nåt särskilt med skolavslutningar!
  Men vi har nu gjort den sista – Freja har tagit studenten och jag håller med dig, hur gick det till? Jag har ju inte blivit äldre än max 30…

 2. Åh, gör ni egen flädersaft? Eller är den kanske för liten, vet att man kan behöva massor av fläder för att det ska ge någon större mängd. Håller med om att doften är underbar.

  Ja tänk vad alla växer (förutom vi då ;)) Även om mina barn inte har så många år på nacken tycker jag de växer så det knakar och det står inte på tills de står där som dina och har skolavslutningar.

  1. Min mamma får komma hit och plocka så gör hon saft på blommorna. Det är massor med blomklasar som inte syns på grund av ljuset. 🙂 Man ser på barnen hur fort tiden går tycker jag. Det går verkligen undan.

 3. Då kanske du gör flädersaft i år.
  Inte lätt att få till något kort på sina barn när de blir större. Kommer ihåg hur det var själv. Antingen ville de inte vara med alls eller så skulle det göras någon min eller något istället. Och visst är det en märklig känsla när barnen flyttar hemifrån.
  Ha en fin och bra dag.
  Carin

Lämna ett svar