Min vardag - Pilates

Äntligen!

Jag har längtat så mycket efter semestern och nu är jag där. Min hjärna har gått på semester långt innan det var dags ”på riktigt”. Det har varit en intensiv vår. Jag tänkte på det att om min utbildning varit på heltid så hade jag gjort lika mycket på en termin som jag nu gjort på två terminer. Pust, blir trött av bara tanken. Iallafall så sniglade sig nattens timmar på jobbet, säkert för att jag längtade efter att få stämpla ut och få min efterlängtade ledighet. Jag är verkligen trött, sov alldeles för lite igår för att åka tillbaka till jobbet och sov ännu mindre idag eftersom jag inte ska tillbaka till jobbet. Så det tar nog någon dag innan den där rosa och fluffiga känslan i mitt huvud försvinner. Det var iallafall vad jag tänkte innan jag körde dagens inbokade pilates med Linnea. Känns kanske lite knasigt att köra en timme pilates med Linnea men det var precis det jag behövde. Så nu känner jag mig i pigg i huvudet igen. Underbart! Vi använde minibollen och den är perfekt för att hotta upp övningarna men också för att få ett lite annat stöd. Mycket bra pass som alltid när jag tränar med Linnea.

Tidigare så skrev lite med kurskompisarna och någon hintade om att läraren ligger efter med rättningen av tentan. Så jag får nog vara glad (min teori) om jag får svaret på tentan iallafall innan höstterminen börjar. Allt annat är en bonus. Om det blir så så känns det lite surt för jag vill gärna veta tidigt om jag behöver spendera lovet med att plugga till omtenta. Jag tror ju inte att jag failade men man vet ju aldrig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Äntligen!

 1. Här har man inte semester förrän vecka 29 och då har jag ledigt i två veckor. Detta har jag valt själv då jag inte klarar av mer ledigt. Själv har man varit sjuk så har inte varit på radion denna vecka. Däremot är jag kry igen men ska vara ledig imorgon för att vara på den säkra sidan.

  1. Spelar ju ingen roll egentligen när man har semester eller hur lång den är. Huvudsaken är ju att man själv är nöjd och får den vila man behöver. 🙂

 2. Så härligt med semester så njut nu välförtjänt av den!
  Lite irriterande att inte ha fått svar på tentan för det vill man veta. Men men det är bara att acceptera och vänta. Du har ju en god känsla så den stämmer säkert!

 3. Njut nu av semestern och jag hoppas du klarade tentan så du kan njuta av ledigheten. Låter som du har haft en intensiv vår du med, men du är duktig som kämpar på med plugget. Men förstår att du är trött- det var jag med när jag pluggade 🙂

 4. Härligt med semester. Själv checkade jag ut i söndags klockan 10 ( ja varenda sekund är viktig) och ska njuta av mina tre veckor nu. Vi valde nog rätt period med tanke på vädret.

 5. Grattis till din semester 🍹🏖️☀️🌿📙😃👍. Mm känner med vi har kommit in lite semester mod hehe 😁. Lägger oss lite senare. Å det straffar sig på mig dagen efter – trött. Å sen värmen som kommit tror jag har chockat kroppen. Gött pilates passet med Linnea gjorde så att din hjärna & kropp blev piggare 😊.
  Hoppas att du slipper omtenta 🙏🏻.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar