Tänkvärda inlägg av andra

Tänkvärt!

Det här inlägget är fastnålat. Scrolla ner för att läsa mina senare inlägg.

Idag ska jag dela en text som så på pricken stämmer in på allt jag tänkt under dessa pandemiår. Tack Maria! Länkar till henne längst ner i inlägget.

En dag hoppas jag att mina barn ska vara stolta över att jag hade kraft och mod att våga stå emot den massiva, obehagliga och hotfulla övertalningskampanjen som pågått och fortfarande pågår.
Jag har bestämt mig för att tala min egen sanning friare än jag någonsin vågat under de senaste 2,5 åren. Om jag upprör och provocerar dig, må det så vara. Jag påminner mig om det en klok person sa: ”Så länge du bryr dig om vad människor tycker om dig, är du deras fånge”.

Jag valde den sprutfria vägen när vaccinationerna mot Covid-19 lanserades. Det var så mycket som var ologiskt och som jag undrade över. Jag följde min magkänsla och det är jag så glad, tacksam och stolt över idag.
Här är några saker jag undrade över i början, innan vaccinet kom. Kanske gjorde du det också?
– Varför rapporterades dödsfallen ”med” Covid och inte ”av”?
– Varför pumpades skrämselpropaganda med antalet ”fall” ut i media och av myndigheter dagligen?
– Varför pratades det inte om naturlig immunitet och hur man kan stärka den?
– Varför satsade man inte på att skydda gamla och sköra med alla medel i stället för att jaga och testa (för 22 miljarder skattekronor) friska barn, ungdomar och vuxna?
– Varför sattes friska vuxna i karantän?
Mina funderingar bara tilltog vart efter tiden gick, bland annat undrar jag:
– Varför förekom det ingen debatt om det oprövade vaccinet, munskydd, vaccinpass, skolstängningar…
– Hur kunde läkemedelsföretagen få friskriva sig från ansvar för eventuella biverkningar?
– Varför har debatten om biverkningar och död orsakade av vaccinet helt uteblivit?
– Varför censurerar sociala medier oliktänkande forskare, läkare, jurister och vanligt folk?
– Vad hände med parollen ”Stopp min kropp”? Varför gällde detta inte i fråga om vaccinet?

Det finns många människor som lägger ner sin själ i att göra jobbet som de av skattemedel betalda journalisterna borde göra, till exempel Per Daniel Shapiro på Folkets radio och Zoia Zakariasdotter på Modiga Människor. Även Ann-Cathrine Engwall, doktor i molekylär cellbiologi med stor erfarenhet av vacciner har envetet delat med sin av sin kunskap. Det finns många fler, men Per, Zoia och Ann-Cathrine har för mig varit tre klart brinnande ljus under denna tid. Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet är också värda att nämna. Stort tack för informationen och samtalen ni bidragit med!

Just nu frågar jag mig hur det kommer sig att så många människor i min omgivning, som tagit både tre och fyra sprutor, insjuknar rätt illa i Covid-19? Jag skulle ha känt mig lurad och arg, ett vaccin ska ju göra att man slipper bli sjuk, men den vanligaste kommentaren är ”vilken tur att jag tagit tre sprutor för annars vet man inte hur det hade gått”? För mig känns det som en märklig tankevurpa. Kanske du förblivit frisk med ett bra immunförsvar utan tre sprutor?

Nu börjar det bubbla mer och mer kring det skapade narrativet, i Sverige och ute i världen. Om man lyfter blicken ifrån DN, SVT och TV4 och söker information och statistik (från officiella källor) på egen hand, kan man göra förbluffande upptäckter.

Till sist vill jag nämna ”sanningen” som visade sig vara en lögn om att vaccination förhindrar smittspridning. Du vet, den ”sanning” som fick länder att införa vaccinpass till följd att människor förlorade sina jobb och blev uteslutna ur samhället. Den ”sanning” som fick så många att kavla upp och ta sprutan av solidaritet.
I måndags under ett förhör i EU-parlamentet erkände Pfizers representant att man inte gjort några studier som visar att vaccinet förhindrar smittspridning. Varifrån kom i så fall den ”sanningen”?

Tack för att du tog dig tid att läsa.
Kärlek och hälsa till er alla, vilket val ni än gjort. ❤️❤️

Text: Maria Lindgren

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Tänkvärt!

  1. Pingback: HANNAS KRYPIN
  2. väldigt tänkvärt, jag tog 2 sprutor, men var väldigt spektisk och ville egentligen inte, men blev ” intryckt i ett hörn” att jag ” måste” ta det för andras säkerhet.
    tyckte det var väldigt löjligt!

Lämna ett svar