Min vardag

Träning och glasögon

Jag tog tag i mig själv efter en vecka med lite dålig träning igen. Det var på fruktansvärt sega ben som jag sprang mina intervaller. Fick upp ett minne på Facebook, för två år sedan sprang jag också sega intervaller, kanske är lite typiskt för december med. Dålig sömn och snaskigheter gör inte direkt underverk för formen.

I eftermiddags var vi hos Rickards pappa. Han hade lagat god mat som vi åt tillsammans och barnen fick en varsin godispåse. Efter besöket åkte vi vidare till affären för att handla lite. När vi var hos mina föräldrar i måndags testade jag pappas läsglasögon. Har ju tyckt ett tag att jag ibland ser lite suddigt på nära håll. Glasögonen gjorde faktiskt skillnad så köpte ett par glasögon som jag kan ha när jag ska läsa. Ända sedan jag var barn har jag vetat om att jag behöver glasögon när jag läser då jag är översynt men har inte tyckt att jag behöver det. Det har ju fungerat ändå men nu börjar jag bli lite äldre och tycker att jag behöver ta till de hjälpmedel som ändå finns.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Träning och glasögon

  1. Så fin du var i dina nya glasögon.
    Bra när det finns hjälpmedel så man slipper få ont i huvudet när man sitter och läser mycket.
    Carin

Lämna ett svar