Min vardag

Vad är det med dagens mode egentligen?

Jag gav mig ut på Nellys hemsida för jag kände att jag behövde (eller villhövde kanske….) ett par nya linnen. Just vita linnen är slit och släng hos mig för jag lyckas alltid få fläckar eller att de blir fula av andra anledningar.

Men vad är det med modet idag? Magtröjor, konstiga cutouts och djupa urringningar var det som jag såg mest av. Vill ens alla ungdomar springa runt i magtröjor? Till slut hittade jag iallafall ett enkelt vitt linne med lite söta detaljer och så ett spetslinne. Det blir perfekt att ta med till Gotland.

Ikväll har jag varit ute och dömt fotboll, pojkar 17-19serien. Det var en tuff match faktiskt med lite att bita i. Rickard kom och såg matchen, det tyckte jag var trevligt. Ingen har sett mig döma fotboll sedan jag var på Aroscupen 2019. Sen har det förvisso också varit pandemi i två år och då låg nästan all verksamhet nere förutom vad gäller de domare som skulle gå olika utbildningar. Blev lite påmind om saker i rörelsemönstret som jag glömt av så det var bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “Vad är det med dagens mode egentligen?

  1. Pingback: HANNAS KRYPIN
  2. Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker i klädväg för att modet inte är precis så som man själv vill gå klädd.
    Ha en bra dag.

Lämna ett svar