Min vardag

Vardagspladder

Godmorgon! Jag tänkte testa en ny grej idag. Berättelseinlägg kallas det visst för så fint. Får se hur det blir i praktiken.

 Jag har kommit hem från nattpasset för en stund sedan och sitter och käkar frukost som Rickard var så snäll och fixade till mig. Snart ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar.

Halloj! Ställde ingen klocka idag, tänkte att jag vaknar väl vid vanlig tid vid tolv. Det gjorde jag med men så somnade om. Testade imorse att göra ett ”berättelsinlägg” så skrev lite text i bilderna, blev dock något fel för de sista bilderna fick ingen text.. Men jag vet inte, känner mig lite skeptisk. Vad tycker du?

Dagens planer är att käka lite, vila och ikväll ska jag ut på fotbollsplan. Hade missat att lägga in ledighet efter nattpasset och jag vill inte lämna återbud av ett sådant skäl. Dessutom behöver jag träna och vad är då bättre än en match. Jag ska assistera E och sen går C på andra kanten. Det blir bra det.

Vet du vad jag är sugen på? Jag vill äta pannkakor med sylt och vaniljglass. Gjorde det både igår och iförrgår. Craving deluxe! Så gott ju. Förr kunde jag inte äta pannkakor, mådde illa av det men inte längre.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar