Min vardag

Våren som kom av sig

Först vill jag berätta att jag fick ett så trevligt e-mail idag. I mailet fick jag mitt omdöme på fem av uppgifterna och jag fick högsta betyg på allihopa. Jag blev så glad eftersom det var riktigt tuffa uppgifter där jag slet mitt hår bitvis. Jag fick verkligen ny energi där jag är redo att fortsätta kämpa. Inte för att jag velat ge upp men jag ska inte sticka under stol med att det varit tufft.

När jag gick från jobbet snöade det och det har fortsatt under kvällen. Våren har verkligen kommit av sig. Nästa vecka är det lovat plusgrader. Det hoppas jag på. Jag strosade runt en stund på stan och konstaterade att det finns väldigt mycket fint men inget som var wow. Jag skulle behöva ett par nya skor. Använder i princip samma till allt. Men idag hittade jag inga skor som jag tyckte passade. Jag får leta mer.

Kvällen spenderades med afterwork tillsammans med jobbet. Det var en riktigt trevlig kväll med god mat och roligt sällskap. Som vi skrattade. Åkte med en kollega hem och nu tittar jag och Rickard på nya säsongen av masked singer. Så bra ju! Det är den enda serien som jag och Rickard kollar på varje vecka.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Våren som kom av sig

  1. Så roligt att du fick högsta betyg på dina uppgifter. Det sporrar en ännu mer när man ser att slitet ger resultat.
    Hoppas ni får sol och plusgrader till Påsk nu.
    Ha en fortsatt bra torsdag.
    Carin

  2. Grattis till betygen – riktigt bra kämpat 🙂
    Vi kollar också på Masked singer, lyckas aldrig gissa rätt men tycker det är skoj ändå. Tycker maskerna i den svenska versionen ofta är bättre/finare gjorda än de amerikanska (såg några säsonger som låg på tv4 play)

Lämna ett svar