Min vardag

Vilken kortfest!!

Gårdagens jag, min vita löparkjol och mitt blåa linne som jag använder överlägset mest just nu…. Jag och Rickard tog en kvällspromenad mellan matcherna. Det var en sån där kväll när jag önskar att jag är den där typen som gillar att åka till en sjö för ett härligt kvällsdopp. Jag gillar det i teorin men inte i praktiken. Vi har en jättefin badplats någon mil från oss men jag vill inte bada där eftersom att jag inte ser vad som finns under ytan. Gillar inte det där svarta vattnet som blir i sjöbad när det inte är långgrunt.

Nu ska jag prata EM-fotboll en stund så du som inte är intresserad av just fotboll kan ju scrolla vidare. Igår tittade vi på Georgien-Portugal. Tyckte det var kul att se Georgien spela så bra mot Portugal som i teorin ska vara det bättre laget. Tror Georgien är 75:a i världsrankingen och Portugal ligger bra mycket högre. Jag gillar alltid att se de där ”blåbärsnationerna” klå på pappret bättre lag. Ännu roligare blir det eftersom jag verkligen inte gillar Portugal. När matchen var slut så såg vi att matchen mellan Turkiet och Tjeckien varit en riktigt stökig historia. 11 varningar och 4 röda kort blev det i matchen. Tre av de röda korten kom efter matchen. Ja, jag säger då det. Det blev irritation när en av Tjeckiens spelare fick en andra varning ganska tidigt i matchen och därför åkte ut. Jag tycker att det är rätt beslut av domaren. Frågan är dock om han tagit den andra varningen om han kommit ihåg att just den spelaren redan hade en varning. Det såg iallafall ut som att han glömt bort det för det röda kortet kom upp rätt sent.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Vilken kortfest!!

  1. Här uppe i norra Norge har vi stora svårigheter att följa EM-fotbollen men det som visas på SVT gick bra så igår blev det Ukraina-Belgien. Vi hejade på Ukraina för visst är det skoj om de stora elefanterna inte vinner. Nu blev de ju tyvärr utslagna trots en mäktig framfart på slutet…
    Förstår att ni som fotbollsdomare ser på matcherna med lite andra ögon. Själv är jag uppväxt med en pappa som var fotbollsdomare långt upp i åren så vad mitt och mammas söndagsnöje bestod av är väl inte svårt att gissa…

    1. Åh vad spännande att din pappa var fotbollsdomare. Kan tänka mig att det kanske inte alltid var superkul att hänga med på matcherna. Eller? Hade varit roligt om Ukraina vann sin match men det är som det.

Lämna ett svar