Min vardag

En dagens tack!

Lustiga: Jag och Alexander åkte till banken för att fixa nytt bank-id. Det som han måste ha kan man inte skaffa i appen. Vi har såklart redan testat. Men väl på banken är det två personer som ifrågasätter varför vi var där och att han kan fixa det hemma via appen. Den andra personen skulle prompt ha oss till att försöka via våra appar. Bara för att efter tio minuter konstatera att det såklart inte fungerade och han var tvungen att hjälpa oss med det via sin dator istället. Så kul är det faktiskt inte att gå till banken, hade det fungerat så hade vi såklart gjort det hemifrån…..

Träning: Räknas badet med barnen idag? Vi brukar leka kull och lite annat smått och gott. Fast jag och Rickard ska ta en promenad lite senare.

Väder: Smällhett även idag.

Tråkiga: Ingen EM-fotboll förrän på lördag. Hur ska jag stå ut…. 😛

Konstaterande: Är man tjock som bidrar man till ohälsa men är man naturligt smal så bidrar man istället till att andra får ätstörningar. Och detta bara genom sin blotta existens. Aldrig kan man göra rätt i influencerland…..

Konstaterande 2: Bikinin som jag hade på mig på badet är väldigt bra vad gäller att få till en lite finare solbränna men det är inte en bra leka med barnen i vattnet-bikini. Behöver inte säga mer än så.

Outfit: Samma som igår. Vit löparkjol och ljusblått linne.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En dagens tack!

 1. Så hos din bank kan man fortfarande ”bara dyka upp” sådär eller… Här måste man ringa till kundtjänst och så får man en besökstid hos en handläggare. Suck! Gillar förresten inte besserwissers som de du mötte hos banken. Tror dom att vi är korkade eller…
  Jag försökte (och lyckades med) bearbeta abstinensen och bjöd mig själv på ett restaurangbesök. Ett väldigt lyckat sådant.
  Om du såg matchen Georgien-Portugal igår är du säkert lika glad som jag idag. Vi är helt överens om Portugal och då speciellt den arrogante Ronaldo. Tyckte att domaren var alltför snäll mot Ronaldo och &Co. Portugiser är ju världsmästare vad gäller filmningar och fler portugiser borde fått gula kort.
  Portugal spelade i princip med bara tio man, då Ronaldo antingen gnällde eller filmade. Så trist.
  Gillar dock Bernardo Silva, slitvargen från Man City, Bruna Fernandes den ettriga duktiga mittfältaren i Man Utd och backen Reuben Dias Man City. Men Ronaldo gör ju att man ogillar hela Portugal – oooops!

  1. Jag vet inte vad dom trodde. Lite så känns det ju som att dom tror att man inte försökt. Ja, än så länge kan man bara dyka upp. Vore ju hemskt att behöva boka tid….

   Exakt så är det, på grund av en persons attityd så sågas hela laget. Jag tyckte ändå att domaren inte riktigt föll för allt som Portugal försökte med så det var ändå bättre än tidigare insatser.

Lämna ett svar