Min vardag

1 november

Då har vi klivit in i november, helt klart årets mörkaste månad. Tycker att det blev skillnad direkt nu när klockan ställdes om. När jag gick till bilen strax efter halv fyra igår så var solen redan på väg ner. Deppigt värre men snart lyses det upp med juleljus. Kanske att vi kan få lite snö framöver. Vore inte det mysigt så säg.

Dagens planer:

  • jag ska träna en timme pilates med Linnéa.
  • skriva ner några reflektioner på en av uppgifterna.
  • läsa på föreläsningarna.
  • jag ska också sova några timmar senare eftersom jag gjort ett passbyte och ska jobba i natt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “1 november

  1. Det blev otroligt mörkt när vi ställde om klockan. Jag vill ha vinter och snö, tack! Lite roligheter är det iaf nu november: en tripp till Luleå, fars dag och Freja fyller 18.

Lämna ett svar