Min vardag

En sammanfattning av dagen

Veckorna går så fort, känns som att det bara är måndagar och fredagar. Eller helg. Veckans första dag har sprungit förbi som vanligt. Jobb, plugg, träning och kurragömma med barnen är den korta sammanfattningen. Nedan följer min dag i punktform.

  • Uppe med tuppen för att jobba. Ställde bilen på en parkeringsplats en bit bort så jag fick mig en liten morgonpromenad. Och eftermiddagspromenad. 🙂
  • Sprungit ett kort och effektivt pass. Den här gången var det på tunga ben.
  • Funderat över var jag smidigast kan fixa ett nytt foto till körkortet. Börjar brinna lite i knutarna nu.
  • Läst på om olika faktorer som påverkar blodtrycket. Vissa bitar är riktigt svåra att förstå och jag är inte helt hundra på översättningen faktiskt.
  • Lekt kurragömma med barnen. Konstaterade att när man vill andas tyst och ljudlöst är det ganska svårt att göra just det.
  • Slog mig nu att imorgon är det första november. Det innebär att det är bara tjugo dagar kvar till de sista inlämningsuppgifterna ska vara klara och om dryga månaden är det dags för tenta. Tiden har gått så fort! Snart är första terminen på min utbildning avklarad. Och jag som gick i tankarna att hoppa av där i början för det kändes så fruktansvärt intensivt. Håller fortsatt tummarna att jag slipper komplettera mina inlämingsuppgifter. Vill gärna vara klar med allt när det är dags att skriva tenta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar