Vardagen

1 augusti

                               

Jag är så trött och jag har ont i precis hela kroppen. Cupen igår var riktigt mastig. Från kl 9 på morgonen till halv åtta på kvällen. Jag hade en hel del vila men det blev ca 10 matcher. Hade ju match idag med, en semifinal så jag är verkligen hur trött som helst. Vill inte tänka på hur stel jag kommer vara imorgon…..

Imorgon börjar jag jobba igen efter fyra veckors härlig semester. Känns helt ok. Så det blir upp tidigt imorgon och få barnen till fritids och dagis. Det blir sängdags tidigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1 augusti

Lämna ett svar