Vardagen

Godmorgon

Åh vilken härlig dag att vakna upp till. Strålande sol gillar vi. Jag har ganska ont i nacke och axlar idag. Antar att det är armhävningarna jag gjorde häromdagen. Fel teknik kanske. Det brukar dock gå över snabbt.

Idag är jag ledig från jobb, har jobbat sex dagar i ett sträck. Skönt att vara ledig. Planer idag: sätta mig med pärlorna och senare idag har jag min första match som assisterande i damer division 1. Bara ett steg under allsvenskan. Känns riktigt roligt. Samuel är hos sin biologiska pappa och snart ska Alexander iväg med T och E. Blir några barnfria timmar innan match.

Vad ska ni göra idag? 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar