Vardagen

Monday

Nu börjar denna dag se slutet. Jag var på så dåligt humör och allmänt ur slag men det släppte efter ett tag. Tur det. Jag hade inte varit så rolig för H att jobba med annars….

Imorgon jobbar jag kvart i ett. Sen kommer jag hem ett par timmar för att på kvällen åka till Norrköping och döma damfinal i ÖEB:s damcup som assisterande. Blir bra, hoppas jag.

Nu blir det soffan en stund. Godnatt!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Monday

Lämna ett svar