Vardagen

Adventsfika

Vi var hos svärmor idag. Hur mysigt som helst. Lussebullar, pepparkakor och glass i stora lass. 🙂

Barnen fick hjälpa till att klä granen. Alla kulorna hamnade på samma ställe. 🙂 Vi kommer plocka upp vår gran lite närmare jul.

Kvällen har bjudit på lite städ, tittande på adventskalender och nattning av barn. Nu är det skönt med en ledig kväll. Helgen har bara sprungit iväg och imorgon börjar allvaret igen. Massa jobb med min webshop, jobbar även på mitt andra jobb måndag och tisdag. Sen är resten av veckan ledig därifrån.

Nu hörs vi igen imorgon. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Adventsfika

  1. Vad tidigt ni/de klär er/sin gran! Vi gör inte det förens typ två-tre dagar före jul! Men väldigt mysig stämning på första bilden! 🙂

  2. Sv:Ja visst är det kul att se tillbaka på vad man skrivit och gjort :). Brukar göra det lite då och då. Kul att se skillnad på läsare utav sin blogg också!

    visst springer helgen iväg! Måndag igen! Men snart är helgen här igen 🙂 Ha en mysig måndag!

  3. Nej.. Det kan ju förstöra en hel del. Har en kompis som fick sparken på grund av synliga tatueringar.. Kanske sämsta stället att sätta den på? =p

Lämna ett svar