Vardagen

Dan före dopparedan

23 december, 8 dagar kvar på året… Idag är det 19 minusgrader. Hade tänkt att promenera till jobbet så jag får bylta på mig ordentligt.

I eftermiddag ska vi åka hem till mina föräldrar och fira julafton där. Iom att jag jobbar kväll imorgon så blir det svårt att klämma in alla familjer. Det blir traditionellt julbord och klapputdelning. Jag hoppas att julstämningen infinner sig till dess. Har jag blivit för vuxen för att känna det där pirret som man gjorde när man var barn? Hoppas inte det. Jag älskar julen med alla tända ljus, julmusik, värmen, gemenskapen.

Hoppas ni får en skön torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar