Vardagen

Godmorgon

Jag har inte sovit så bra inatt. Alexander har hostat massor och haft feber. Stackars liten. Och vi som tänkte ge oss ut i snön idag och åka pulka. Det blir inget av det idag. Hoppas att han snart mår bättre.

Igår på hockeyn somnade jag i första perioden. Vad pinsamt…. Men andra och tredje var bra iallafall och det hela slutade med att LHC vann. Det gör absolut ingenting. 🙂 Efter det åkte vi hem och gjorde iordning tacos. Mums!

Planer idag är inte många: adventsfika hos svärmor blir det i eftermiddag och så kommer ju Samuel hem ikväll efter att ha varit hos sin biopappa hela helgen.

Hoppas att ni får en skön söndag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar