Min vardag

Homemade cards

  

Det här med egna kort är inte det lättaste. Men övning ger färdighet så jag tänker fortsätta. 🙂 De vikta korten tänkte jag skicka till min familj och farmor. Kul med något som inte är så traditionellt. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Homemade cards

  1. ja pyssla är kul i alla dess former.. och mina kommer i skov. nu är jag inne på mönsterstickade raggsockor
    Hare gött

  2. vilka fina! tänkte också jag skulle göra lite egna kort, julkort då, men vet inte när jag ska få tummen ur o göra de där. haha. har så mkt annat o tänka på just nu! har alla grejer till det iaf.

Lämna ett svar