Personligt

Deppigt värre

Ni förstår kanske att jag inte har så mycket blogginspiration just nu. Jag vill blogga men jag har ingen energi alls. Jag vill bara gå och gömma mig.

Dåligt samvete över en massa saker som jag inte behöver ha dåligt samvete över. Dålig självkänsla. Listan kan göras lång så jag känner att jag går inte in mer på vad jag är nere över. Egentligen så vet jag det knappt själv. Imorgon hoppas jag på en vändning.

Usch, vad deppig min blogg har blivit. Jag vill ha en glad och positiv blogg som man blir glad av att klicka in sig på. Inte som nu, bara en massa deppighet. Kanske raderar jag det här inlägget, kanske får det vara kvar. Jag vet inte. Det märks.

Det var iallafall skönt att ha min mamma här idag.


Uppdaterat: 21.58: Vet ni vad skönt det är att bara bestämma sig för vissa saker. Nu har jag bestämt mig för att jag ska plugga upp mitt matte b betyg. Så till hösten ska jag söka in på sjuksköterskeprogrammet. Måste även ha samhällskunskap a och bara för att så slänger jag in kursen hemsjukvård också. Man kan aldrig ha för mycket kunskap. Just nu känns det bra. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Deppigt värre

  1. Hmm nu hänger jag inte med, hade du inte fått förlängt på jobbet? Visserligen är kunskap lätt att bara och något man aldrig kan få för mycket av. Låter som en bra sak att göra, plugga allstå.
    Massor med pigga på dig kramar

Lämna ett svar