Vardagen

Godmorgon

Idag har jag prickig klänning på mig, stora nitörhängen Nelly och så min rosarandiga bikini från HM. Jag klippte håret igår, det var så slitet. Det känns jättekort men jag kan fortfarande ha snefläta. 🙂

Mr R är iväg och handlar lite och vi ska snart åka iväg och bada. En pastasallad ska förberedas och så ska jag packa grejorna vi ska ha med oss.

Vet ni, det känns jättekonstigt att jag inte behöver gå till jobbet på fyra veckor. Men skönt, att inte ha tider att passa och kunna göra vad vi vill på dagarna. Jag njuter!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Härligt med semester!! Min semester börjar inte förens om tre veckor…

    Vilken jättefin sommarklänning du har på dig! =)
    Hoppas du får en mysig dag!
    Kramar

Lämna ett svar