Vardagen

Godmorgon

Träningsvärken som jag har idag är inte att leka med. Jag har ont nästan överrallt. Bra, då har jag pressat kroppen till max.

Solen skiner idag och vi tänkte ha en utedag. Det blir lite frukost nu och sen åker vi till Smultronstället. Årets sista besök. Det blir även lite minigolf och så måste jag till stan och fixa något till mamma som fyller år imorgon.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar