Vardagen

Grillkväll

 

I förmiddags var vi på Smultronstället: jag, barnen och Mr R samt hans syster, J och barnen J, R och N. Det var ganska kallt att sitta där. Skulle varit fint men istället hamnade vi i världens regnoväder. Det är tur det finns tak.  


Ikväll var vi och grillade hemma hos J. Barnen badade i poolen och lekte. Det bjöds på grillad kyckling, korv och fläskfilé. Jag och T skötte grillandet och mums, vad gott det blev. Till efterrätt åt vi glass, jordgubbar och maränger. Jordgubbarna börjar verkligen sjunga på sista versen. Tyvärr får man säga. I love jordgubbar.

Nu blir det film. Hörs imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Grillkväll

Lämna ett svar