Vardagen

Himnabadet idag

Några bilder från idag. Vi var på Himnabadet hela dagen och när vi tröttnat på att vara där åkte vi till Bergs slussar och åt glass. Himmelsbilderna tog jag på väg ut dit. Det blev världens regn och åskoväder när vi åkte hem. Känns friskt i luften nu. Det ’är härligt att höra regnet strila genom det öppna fönstret.

Båda barnen verkligen älskar att bada. Samuel är som en fisk och vill vara under vattnet hela tiden och Alexander är helt galen i båtar… Och att hoppa från kanten. Men man ska ta emot. Annars vill han inte. 🙂 Jag simmade sju längder också. Det var härligt men jag har ingen simkondition. Blev jättetrött i armarna….

Kvällsmaten idag blev en sallad med stekt kyckling, grönsaker och jordgubbar. Det är helt sjukt vad lite mat man ska kunna äta för att klara 5 kilometer på 15 minuter som Mr R ska göra. Han kör inte efter den där ”dieten”. Det skulle inte fungera för honom men kanske att jag kan lyckas gå ner i vikt och samtidigt förbättra min kondition och nå mitt löptestmål…

Just det, röda shorts från HM och vitt linne Newbody hade jag på mig idag. Ovanligt att jag har något annat än klänning….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar