Vardagen

Måndag 26 juli

I lördags fick jag en förfrågan att som assisterande domare döma en träningsmatch mellan ett division tre lag och ett division 4 lag på herrsidan på söndag (alltså igår). Inte min nivå egentligen. Jag är lägre rankad….. Men jag tackade ja med det största problemet om jag kommer hänga med. Det gick över förväntan. Jag gjorde en riktigt bra match och det var himla roligt. En kick för självförtroendet.

Den enda träningen idag blir att cykla med Mr R när han tempotränar. Någon löpning för mig blir det inte idag iom min förkylning och matchen igår.

Vi ska göra något så roligt som att städa idag…. Bäst att passa på när vädret är urtrist. Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar