Träning

Tempoträning

Idag på träningsschemat stod det en kvart tempoträning + uppvärming och en halvtimmes cykling med grabbarna i cykelvagnen. Med tanke på gårdagens backintervall trodde jag att jag skulle ha tunga ben som inte skulle orka ta mig framåt. Jag blev glatt överraskad när jag ökade tempot och kände att benen ville springa på. Jag orkade hela kvarten som var målsättningen. Känns gött. 🙂 Men det var segt att cykla ca 7 kilometer med pojkarna i cykelvagn. Det är som att cykla med en extra broms. Bra träning om inte annat. Har lyckats gå ner 1 kilo. Vi har inte ätit godis på ett par veckor och jag som var sådan godisråtta är inte ens sugen. Skönt att äntligen blivit av med suget.

Nästa träningspass är intervaller på plan mark. Det här är kul och jag är riktigt taggad. Känns bra att benen vill det som huvudet vill.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tempoträning

Lämna ett svar