Vardagen

Söndag 30 maj

Det var en riktigt trevlig dag igår. Matchen som jag dömde gick jättebra. Mycket lugn för att vara pojkar 16. Knappt en protest och inte fult spel. Vi hade tur med vädret också, kom en ordentlig skur 10 minuter innan avspark men sen var det toppenväder hela matchen.

Därefter åkte vi hem till mina föräldrar, åt kålpudding och lämnade barnen där och vi åkte till resecentrum där bussen till Stockholm skulle gå. Det var en träningsmatch mellan Sverige och Bosnien. Av 22000 åskådare var det flest bosnier där. De fick dock stryk med 4-2. Bosnien alltså. Mycket trevlig utflykt.

 

Vid halv ett ska vi till mina föräldrar och äta middag där och hämta barnen. Vad skönt det var med en ordentlig sovmorgon idag. Vaknade tjugo i nio och då kunde jag inte somna om. Strålande sol är det och jag hoppas verkligen att det håller i sig nu så jag kan få lite färg. Känner mig ganska blek.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar