Vardagen

Godmorgon

12 minusgrader stod det på termometern. Burr! Jag måste verkligen köpa både termobyxor och varma skor. ”Måstesaker” prioriteras sällan…. Är ni också så? Tex köpa en klänning eller ett par skor istället för det som ni behöver. Jag gör så jämt…..  Ofta rättare sagt.

Idag tänkte jag fortsätta pyssla med webshopen. Jag ska lägga in någon kategori till och göra lite finlir. Anledningen till att den öppnar först 10 december är för att jag har anlitat Anna till att göra lite snygga bilder. Nästan alla mina smycken är på väg till henne. Hemma har jag bara så kallade ”traderasmycken”. Dvs såna som jag är mindre nöjd med men som andra kanske gillar.

                                             

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar