Vardagen

Jag har bloggtorka!!!!

Och tror ni jag fick laga mitt hål i tanden idag? Nepp, de var en halvtimme sena. Så ikväll har jag lekt med barn, bakat tekakor, chocolate chip cookies och lagat mat. Nu tänkte jag bara ta det lugnt. Jag är ledig till onsdag och det blir skönt.

Förresten, Samuel har blivit väldigt trotsig. Tycker inte att jag gör något annat än att tjata och bli irriterad. Han skrattar åt mig, gör precis tvärtom när jag ber honom om saker. Ni som har 7-åringar. Snälla ge mig några råd. Jag vill vara glad och trevlig och inte sur och irriterad!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag har bloggtorka!!!!

 1. Hej!
  Ja visst finns det mkt att vara tacksam över. Men känns bra att skriva ner det då o då och verkligen se de.
  Fin blogg.
  Ojdå e dom trotsiga även vid 7 års ålder ha ha
  LÄngtar ej.
  =)
  Kram

 2. jag kommer nog inte bli jätteextrem med kolhydraterna..vi äter ju smörgås ihop varje fredagsmorgon på jobbet t ex och känner inte för att börja krångla med det..men ska så långt det går så länge jag styr själv utesluta det.
  kram

 3. Trotsa tillbaka? Skämt åsido, det går över och ju fortare man låtsas som man inte bryr sig desto snabbare tröttnar de 🙂
  Fast det är inte lätt när man är mitt uppe i det

Lämna ett svar