Vardagen

Godmorgon

Måndag och ny vecka igen. Idag ska jag jobba 7-14 och vid fyra ska jag till tandläkaren. Har ett hål som måste lagas. Inte kul alls. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

Jag har inte tidsinställt några inlägg idag, inspirationen har tillfälligt flytt men jag hoppas på lite bättre uppdatering ikväll.

Hoppas att ni får en bra start på den nya veckan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Ja, det får nog bli något sånt 🙂 Funderade på att ta bort slingorna helt men tror nog att jag bättrar på dom en sväng istället! Mysig blogg!

Lämna ett svar