Vardagen

Godmorgon

Soffmys med grabbarna igår.

Söndag igen och nu är den här veckan snart slut. Igår tittade jag och Mr R på Paranormal activity och åt godis. Slutet tyckte jag var ganska äckligt men annars var det inget särskilt.

Vilken onyttig dag det var igår: tårta, godis i massor och mcdonalds. Nu blir det att vara nyttig ett tag framöver. Borde träna intervaller idag men vet inte jag om jag hinner. Jobbar kväll idag och på förmiddagen ska vi iväg.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar