Vardagen

Sliter mitt hår

Gahh, sitter vid datorn och försöker få vissa saker att fungera, mailar med supporten men det fungerar fortfarande inte, Talar i gåtor men ni kommer få veta framöver vad jag pysslar med.

Jag har precis ätit makaroner och köttbullar så nu har jag energi att fortsätta ”bråka”. Ute är det strålande sol och jag skulle vilja ta en promenad men just nu finns inte tiden för det. Ska posta paket senare och går en runda då istället. Det är så vackert med all snö. 🙂

Nej, back to work nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar