Min vardag

Test Maxfactor


Idag på jobbet har jag haft nya ögonskuggan från Maxfactor. Den är i flytande form och har en liten pensel. Det bästa är att den sitter där den sitter och jag slipper få en massa ögonskugga under ögonen som gärna blir med puderögonskuggorna. Ett annat plus är priset: 110 spänn för en flaska.
Nackdelar då? när den väl torkat så går den inte att ta bort med bara ett vått papper utan det krävs lite mer. Annars har jag inte upplevt några andra nackdelar. Men måste testa den lite mera.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Test Maxfactor

Lämna ett svar