Hemma hos mig

Candles

Efter bakandet så har jag röjt i skåpen i köket. Alla ljus och värmeljushållare (ljushållarna har tidigare varit i en låda i vardagsrummet) har fått en egen hylla. De doftljus som jag vill ha är Ikeas med vaniljdoft. Jag tycker att de doftar underbart.

När jag var i Halmstad förra sommaren så åkte vi till stranden i Tylösand. Där plockade jag massor med snäckor. Har flera gånger tänkt att jag ska slänga dem men är glad att jag inte gjorde det för idag kom jag på vad jag ville använda dem till. Gjorde en fin ljusdekoration med ett vitt ljus och snäckorna omkring. Lyser upp fint.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar