Vardagen

Friday

Hej, hej

Det har varit fullt upp idag. I förmiddags åkte vi till Rusta och handlade lite (ljus, vaxduk och krimskrams), därefter blev det bakning och mat. Har sedan jobbat kväll. En alldeles lagom fredag.

Jag jobbar hela helgen så bloggen kommer bli lite lidande. Typiskt när jag kommit in i ett flow och har massa inspiration till blogginlägg. Hoppas att ni stannar kvar. Efter helgen kommer jag bli roligare igen. 🙂 

GODNATT!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Friday

Lämna ett svar