Vardagen

Godmorgon

Igår kväll såg jag ut så här. Skorna från Nelly är lätta att gå i trots höjden. Ni som har svårt att gå i höga klackar. Testa kilklackar. De är mycket stabilare och lättare att gå i.

Jag och Mr R hade en toppenkväll igår. Det är så roligt att komma iväg bara han och jag och göra något tillsammans. LHC förlorade dock igår. Så kan det gå.

Jag har startat morgonen med att tidsinställa ett inlägg, putsat fönster i kök och datarum. Det behövdes kan jag lova. Har tänkt att storstäda ordentligt idag. Damma överrallt, skura golv och framförallt RENSA. Ja, putsa resten av fönstrena också givetvis. Sen ska jag jobba med företaget, pyssla ihop några smycken och lägga ut auktioner på Tradera.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar