Vardagen

Godmorgon

Jag vaknade tio över ett i natt, klarvaken. Det var tur att jag kollade klockan, annars hade jag stannat uppe. Var helt övertygad om att det var morgon….

Igår hade vi vänner här en sväng och det var så himla roligt. Drack lite te och snackade om allvarliga saker. Det är lite tradition att träffas på torsdagar. 🙂

Idag ska jag köra tempoträning, pärla lite och i eftermiddag ska vi åka till stan och köpa vinterskor till barnen, tvätta bilen och eventuellt fixa med julklappar.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar