Hemma hos mig

HM home

Något som jag verkligen älskar, näst efter sommar och värme, det är julen. Kikade häromdagen i arkivet och fastnade för julbilderna som jag tog. Så stämningsfulla, precis så där som man vill att det ska vara.

HM har iallafall börjat med juldekorationer (säg den butik som inte börjat) och jag verkligen älskar stilen ovan. Fördelen med denna dukning är att det inte ”skriker” jul utan går att använda även vid andra tillfällen. Annars är både jag och Mr R typen som vill ha tomtar överrallt och massor med ljus.

Hur vill ni ha ert julpynt? Diskret och stilrent eller slå på stort med massa pynt?

Från julen 2009

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “HM home

  1. Jag älskar att ha ljus överallt i julen. Brasan är på varje kväll och vi har en stjärna i fönstret som ljusar. Annars är jag inte så pyntig med rött och tomter, har bara någon. Men massor med lila och en vit adventsstake 🙂

Lämna ett svar