Vardagen

Godmorgon

Fredag igen. För mig är det inte så roligt med helg för jag jobbar kväll idag, heldag imorgon och till fyra på söndag. Jag har att göra med andra ord. Så idag vill jag hinna skriva lite roliga inlägg i bloggen och pyssla lite med pärlorna.

Det ser ut att bli en fin dag. Strålande sol men jättekallt: 4 minusgrader. Kanske att jag tar en promenad i höstsolen men annars är det träningsvila för mig idag.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar