Vardagen

Godmorgon

Det blev ett köp av shortsen, till halva priset kunde jag inte motstå. Dessutom är de jättemjuka och sköna och går att klä både upp och ner. Allt efter humör och tillfälle. Var även in en sväng på HM och köpte lite strumpbyxor + en mascara: ”l´oreal telescopic”. Hämtade även ut kilklackarna. De är jättesnygga och känns bekväma, trots höjden. (13 cm). Bilder på dem får ni se vid ett senare tillfälle. 

Planer idag är att göra klar sista städningen (vårt sovrum och barnens rum), springa backintervaller, storhandla och i eftermiddag jobbar jag kväll igen. 

Vad ska ni göra idag?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar