Vardagen

Godmorgon

Jag i torsdags.

Jag är uppe tidigt idag. Har sovit urdåligt och vid halv sex gav jag upp. Det är ingen idé att ligga och vända och vrida på sig längre.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår iallafall. Mr R:s syster kom hit och vi åt hamburgare, åt godis och kikade på film ”Ondskans ansikte”. Han som spelar huvudrollen i Ensam hemma är huvudperson i den här filmen också och spelar en mycket ond kille som hittar på en massa otäckheter och manipulerar alla i sin omgivning.

Det blir en lugn dag idag, lite småplock och mys med familjen. I eftermiddag ska vi åka och hälsa på svärfar en sväng. Kanske att jag knåpar ihop något smycke också. Har några på lut som jag inte visat än. Tänkte jag skulle göra det idag. Dessutom behöver jag springa. Får se hur det känns senare när jag piggat på mig lite.

Hoppas att ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar