Vardagen

Godmorgon

Jag hade en toppendag igår. Vi åt god mat på Ghingis Khan. De hade bara buffé så vi tog det. Därefter var vi hemma några timmar och vi åkte och spelade fotboll. Jag lirade lite men det är pinsamt hur dålig jag är på att passa….. Tog fram pipan och dömde lite istället. Shit vad fult vissa spela och jag stod fel vid två situationer så de fick ingen frispark med sig. Det irriterar jag mig på, en av killarna skadade sig i knät på grund av fult spel.

Planer idag: tempoträning, pärla lite, blogga och halv två börjar jag jobba. Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Hejsan!
    Fin blogg du har.
    Idag har jag varit iväg och handlat lite mat sen har jag precis kommit hem efter 1 timmes promenad med hunden och grannen.Nu en Naturdiet dryck sen blir det att vila lite.

    Ha en fin Måndag.

Lämna ett svar