Vardagen

Regn hos mig

Örhängen (egendesign) rosa akrylblommor och transparenta swarowskikristaller. Pris: 90:- inklsuive frakt. Maila hannadesign@live.se eller lämna en kommentar.

Vad tråkigt. Regnet bara vräker ner här och det är fortfarande mörkt ute. Får försöka tänka positivt att ju längre hösten går, desto närmare vår och sommar kommer vi.

Det kommer komma upp några tidsinställda inlägg under dagen. Tänkte sätta mig med mina pärlor nu och se om jag kan knåpa ihop något.

Vi hörs senare. Hoppas att ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Regn hos mig

Lämna ett svar